RSS
small xchnge
x Banner
Share our official banner with this banner exchange

ahah!,org sdg kusyuk belajar photoshop!

INFO: Pakcik kini meluaskan tanah jajahan

Pakcek Faiez Basiron Filed Under: Tags: , , , , , , , , ,
huhuhu...helo helo helo! perh! tajok bajet cam pakcik ni francis light! huhu..padahal frank lampard pon x kenai pakcik..huhuu..anyway, sebenarnya pakcik nak buat iklan sikit..x byk tau..siiikkkkiiittttttt ja! huhu...

sbenarnya selain daripada pakcik dok giat buat tutorial kat korang, pakcik ada gak buat bisnes part time, besa laa..org bujang cari mkn..huhu..bisnes pe nih? dadah? haha..dadih pon pakcik jarang2 mkn..xkan la nak jual dadah..pakcik buat bisnes advertisement. Macammm, buat name card ke..inkjet banner ke...design kad kenduri kee..design banting ke...pape jela..asalkan melibatkan graphic..huhu..

baru2 ni pakcik didatangi oleh sepasang bakal mempelai yg nak tempah banting..ni hasil kerja pakcik untuk diorang..
Kenduri sebelah perempuan
Kenduri sebelah lelaki

haa..jadi ape yg pakcik nak tonjolkan sekarang ni adalah cas harga yg x masok akal murah...pakcik ada gak g buat survey kat kedai2 "ads" yg laen...then diorg cas hampir RM40 untuk design + print klu banner  or banting saiz macam kat atas td (2X4)..jeng jeng jeng! ape yg istimewanya pakcik hanya cas RM25 untuk servis design dan print banner kat atas tu..see? jimat RM15 inggt tu..huhu

ni penjelasan lebih detail

-Dalam Pulau Pinang
jenis servis: design dan print pakcik boleh buat.

-Luar Pulau Pinang
jenis servis: hanya design je..print sendiri..kita berhubung melalui email or facebook. 


Email : faiez.basiron@gmail.com
Facebook : facebook.com/faiezbasiron

detail harga bagi servis di pulau pinang (design + print)
Unit dalam kaki (ft)
okke...sampai disini saja...selamat bekerjasama bagi sapa2 yg berminat..TQ

edit post

15 Responses to "INFO: Pakcik kini meluaskan tanah jajahan"

  1. Cik Faeezan Says:
  2. menarik.xsbr nak kawen ;p
  3. faiezbasiron Says:
  4. @faeezan: haha...calon dah ada..soh ar masok meminang! haha
  5. azie Says:
  6. nice banting tu, dlu ade juga bljar tp x sempat nk prit haha
  7. Yanie J Says:
  8. cantik..
    nt ley a tmpah dgn pkcek time yanie kawen ,kuikui :P
  9. faiezbasiron Says:
  10. @azie : huhu thanks..emm..rasa mcm nak kenai..dlm fesbuk kita fren ka? haha

    @yanie : huhu, boleh! x dak hal..tapi mcm yanie johor..boleh klu nak pakcik tolong print suma..tp yanie kena byr kos poslaju la..huhuhu..okeh? hohoh...nama calon pa? jeng3! haha
  11. Yanie J Says:
  12. adoi..ada caj juga ke?waduh3 :P
    5taun ag okey?hahahahaa
  13. faiezbasiron Says:
  14. @yanie: bhaha! mesti la..org meniaga! huhu..ok..boleh ja..ni bisnes part time..bila2 masa pon ada..huhu
  15. azie Says:
  16. dlm fb?? xperasan la awk huhu.. nti kita try cek friend list ek hehe
  17. faiezbasiron Says:
  18. wokeh..huhu
  19. aqish basir Says:
  20. cantek nye.

    tggu qis nye wed...t qis pnggil hehe
  21. faiezbasiron Says:
  22. @ aqish basir: huhuhu,ok..pkcik tggu..huhuhuhu
  23. nur alia mohammed azmi Says:
  24. nak tempah nak tempah! :D
  25. faiezbasiron Says:
  26. @alia wange: haha..yaa..silakan..huhu
  27. The Author Says:
  28. haha.JOM kawen..haha
  29. faiezbasiron Says:
  30. @ecah :haha..buang tebiat ape? huhu masok meminang betoi2 baru tau! huhu